Bezár a sárvári Paduc Gourmet Étterem, mely a város egyik legkedveltebb fine dining étterme (volt). Az étterem Facebook-bejegyzéséből az is kiderült, hogy milyen okok állnak a szomorú döntés hátterében.
Az étterem által közzétett posztban ez áll:
Búcsúzni jöttünk... Kevés embernek adatik meg az, ami nekünk. Sikeresek vagyunk és megvalósítottuk önmagunkat. Megálmodtuk, segítség nélkül a nulláról ketten létrehoztuk és megéltük az álmainkat. Tisztességgel üzemeltettük az éttermet minden adódó nehézség ellenére öt éven keresztül. Becsülettel a legnehezebb helyzetek után is mindig felálltunk és folyamatos lemondások árán mindig itt voltunk nektek.
A bejegyzés arra is kitér, hogy miért zárják be az éttermet tulajdonosai:
Döntésünkhöz nagy mértékben hozzájárult az étterem eladása, a megromlott egészségi állapotunk, a vállalhatatlan adóterhek és a vendégek egy része. Ejtsünk néhány szót azokról is, akik mindvégig kigáncsoltak, támadtak és becsméreltek, kéretlen és indokolatlan megjegyzésekkel, kritikákkal gyötörtek Bennünket és munkánkat. Akik anyagi helyzetük, megfelelő tudásuk, szakmaiatlanságuk, tapasztalatuk és igényességük hiányában nem tehették meg hogy eljussanak hozzánk, vagy nehezen engedhették meg maguknak és azzal álltatták magukat, hogy nem vagyunk elég jók.
Az étterem tulajdonosai büszkék az elmúlt években elért teljesítményre, és így fogalmaznak: „Mindennek a vége valami újnak a kezdete, hiszen az élet egy körforgás, mert eddig bármihez is nyúltunk, azt mindig sikerre vittük!"
Még több friss hír: