Búcsút kell intenünk Pécs egyik szeretett cukrászdájának

Újabb kedvelt vendéglátóegység bezárásáról kell írnunk: ezúttal Pécs belvárosának egyik curkászdája döntött úgy, hogy lehúzza a rolót, és kizárólag rendelésre dolgozik tovább.

Augusztus végén nyitott ki utoljára Pécs belvárosának egyik legkedveltebb cukrászdája, a Capri, melynek ajtaján egy közlemény tudatta a csalódott vásárlókkal, hogy bezárnak. Az üzemeltetők kizárólag a cukrászüzemet tartják meg, ahol a cukrászok továbbra is dolgoznak megrendelésre, és készítik a finomságokat esküvőkre és egyéb rendezvényekre - írja a Sokszínűvidék.

Bezár a pécsi Capri cukrászda / forrás

A cukrászda 1985 óta várta kedves vendégeit, akik főleg az olasz kézműves fagylaltok és a családi manufaktúra szerethetősége miatt zárták szívükbe a helyet.

Bár a helyet fogyasztó vendégként nem látogathatjuk többé, a cukrászüzem megmarad, ahol továbbra is dolgoznak majd megrendelésre, emellett pedig árulják termékeiket viszonteladóknál: boltokban, pékségekben, más cukrászdákban.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...