Bevállalnál egy extra merész konyhát?

Unod az egyhangú, fehér szín uralta konyhád? Szeretnél egy kis vidámságot csempészni az otthonok legforgalmasabb, központi helyiségébe? Mutatunk pár izgalmas megoldást! 

A következő konyhák szakítanak a vezető trenddel, azaz az egyszerű, letisztult leginkább fehér uralta terekkel. Hogy áll a konyhának a zöld, sárga vagy a fekete? Vagy épp a kettő kombinációja? Mutatjuk!

Sárga-szürke-fekete egy konyhában

A szürke 2019-ben komoly helyet vívott ki magának az idei lakbererendezési trendek között. Nemcsak a fürdőben vagy a nappaliban, de a konyhában is jól funkcionál ez az árnyalat, akár olyan harsányabb színnel is, mint a sárga.

Kék-narancssárga, a jól működő páros

Kevesen vállalják be, de ha jobban megnézzük a két szín tökéletesen kiegészíti egymást egy modern konyhában is. Egyáltalán nem sok, egyáltalán nem zavaró, pont kellemes a szemnek.

Almazöld a konyhában? Igen!

Az almazöld egy kevésbé kedvelt szín, pedig – bármennyire is meglepő - tökéletesen tud érvényesülni a konyhában és egy jó adag vidámságot is kölcsönöz a helyiségbe.

Matt fekete az új fehér

A matt fekete konyhabútorok jöttek, láttak és győztek. Egyre elterjedtebb és kedvelt trend, a fotót elnézve nem is csodáljuk. Elegáns, letisztult és kényelmes, amihez egy konyhasziget az i-re a pont. Itt is játszhatunk a színekkel, minden más kiegészítő vagy tárgy lehet élénk.

Neked melyik összeállítás a befutó?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Tom Ross

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...