Az ikonikus Betty White kedvenc ételei nem az egészségről szóltak

Ha szeretted az Öreglányok című sorozatot és Betty White színésznőt, bizonyára érdekelni fog, mit szeretett enni és inni. Vajon kedvencei összefüggésbe hozhatóak azzal a ténnyel, hogy nem kevesebb, mint 99 évet évet élt?

Az Illinois-beli Oak Park hivatalosan is Betty White Nappá nyilvánította január 17-ét a 99 éves korában, december 31-én elhunyt amerikai színésznő emlékére – a közönségkedvenc ikon ugyanis itt és ezen a napon látta meg a napvilágot, 1922-ben.

Betty White (Getty)

Az emléknap fő attrakciója lesz, hogy elkészítik a színésznő kedvenc ételeit, melyek még talán a legnagyobb rajongókat is meglepik majd.

A nálunk főleg az Öreglányok (The Golden Girls) című, '80-as években készült sorozatból ismert ikonikus hollywoodi színésznő ugyan nem folytatott egészségtudatos életmódot, mégis megélt 99 mozgalmas, sikeres évet. Lehet, hogy valamit mégis jól csinált?

Öreglányok – Betty White a pöttyös ruhában, jobb szélen (Getty)

„Egészségesebben kéne étkeznem, de hát ha egyszer a hot dog, a vörösbor, a csipsz és a sült krumpli a kedvenceim..." – nyilatkozta egyszer a People magazinnak, és ettől csak még inkább a szívébe zárja az ember.

A neves napra, január 17-ére hatalmas szülinapi tortát sütnek a nemrég elhunyt színésznő tiszteletére, lesz hot dog, sült krumpli, diétás kóla, csak hogy a legfontosabbakat említsük.

Ha te is szeretted őt, és elbúcsúznál tőle, készítsd el a kedvenceit, mutatjuk a mi receptjeinket:

A tökéletes sült krumpli

Nem az alapanyagokban, hanem a technikában rejlik a recept különlegessége. A végeredmény belül puha, kívül ropogós burgonya lesz. Íme a tökéletes sült krumpli Anthony Bourdain nyomán.

Red velvet- Vörösbársony-torta

Régóta készültem erre a tortára, most adott volt a pillanat, igazi ünnepi alkalomra készítettem a " 35 . Házassági évfordulónkra! " Nem okozott csalódást, szép és finom lett.

Forrásunk volt.


Még több érdekes gasztrohír itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...