Best of párizsi - nem csak szendvicsen finom!

Tudjuk, nem ez a legelegánsabb alapanyag, mégis megkívánjuk néhanapján  - és nem utolsósorban nagyon olcsó is! Jöjjön 17 fogás, melybe párizsi is került!

  1. 1.

    Hagymás-tejfölös melegszendvics

  2. 2.

    Párizsi saláta

  3. 3.

    Egyszerű szendvicskrém witch konyhájából

  4. 4.

    Gyors tepsis burgonya másképpen

  5. 5.

    Gofriszendvics

  6. 6.

    Húsos-sajtos töltött kifli

  7. 7.

    Gyors csípős pizza

  8. 8.

    Párizsis spagettitorta

  9. 9.

    Svájci burgonya

  10. 10.

    Füstös csiga

  11. 11.

    Sajttekercses hidegtál

  12. 12.

    Ajváros tekercs

  13. 13.

    Rántott párizsi ahogy witch készíti

  14. 14.

    Rakott Bolognai kicsit másképp

  15. 15.

    Tavaszi fasírt párizsiból

  16. 16.

    Pizzás csiga Konyhatündérke konyhájából

  17. 17.

    Milánói spagetti Jahmaica konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...