Besírsz, olyan új ízt dobott piacra a Túró Rudi - MEGKÓSTOLTUK

A Túró Rudi nem áll meg, ami az újításokat illeti, most egy közönségkedvenc ízzel rukkoltak elő, mi pedig már előre kivagyunk tőle, olyan jónak tűnik.

"HOGY MI?? SÓS KARAMELLÁS TÚRÓ RUDI?

Igen!Az édes karamella és az enyhén sós íz harmóniája egy Óriás Pöttyös Túró Rudiban."

Ilyen beharangozóval mutatta be a Túró Rudi vadiúj ízesítését, aminek hallatán mindnyájunkban beindult a pavlovi nyálcsorgás, a várakozás, a vágy és az izgalom elegye.

Nem maradt más, kolléganőnk elrobogózott a legközelebbi delikáteszig, hogy megkóstolhassuk...

...159 Ft-os darabáronkaptuk meg a csodás óriás rudikat, tesztelőink véleménye a következő:

  • "olyan mint a Túró Guru, csak rúd formájában"
  • "nem elég sós"
  • "jó, de olyan, mintha csak karamell lenne benne"
  • "nagyon finom amúgy"
  • "tényleg olyan, mint a Guru"
  • "ah, úristen de jó krémes, karamellalekváros íze van, lehetne sósabb"

Összességében ízlett mindenkinek, egyedül a sósságát hiányoltuk, hogy kicsit különbözzön az amúgy szintén kedvenc Gurutól.

(A cég posztja szerint egyelőre csak a Spar üzleteiben lesz megtalálható, de tuti nem kell sokat várni az ország minden nagyobb boltját lefedő terjesztésre sem.)

ADDIG IS:

Sós karamellás fagylalt

Otthon is könnyedén készíthetünk isteni finom és krémes karamellfagylaltot, és még csak gép sem kell hozzá. Hamarosan úgyis jön a kánikula, készüljetek fel rá ezzel az ...

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...