8 bélszín, melyért rajonganának az amerikaiak

Amerikában nagyon szívesen fogyasztanak bélszínt az emberek, ami nem véletlen, hiszen elképesztően finoman lehet elkészíteni.

A bélszín egy isteni étel, különösen akkor, ha jól készítjük el. Szerencsére van néhány remek receptünk, mellyel fantasztikus lesz. Most olyan bélszíneket hozunk, melyeket a tengeren túlon is megirigyelnének.

  1. 1.

    Steak borskéregben

  2. 2.

    Tűzdelt bélszín szarvasgombás burgonyapürével

  3. 3.

    Steak ahogyan a Ring Caféban készül

  4. 4.

    Bélszínérmék fehérboros erdei gombával

  5. 5.

    Angus bélszín mustármártással és sült polentával

  6. 6.

    Bélszín steak ahogy Kokki készíti

  7. 7.

    Roston hátszín baconbe tekert párolt spárgával

  8. 8.

    Bélszín borskéregben ratatouille-jal

Még több bélszín itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Marhahúsos rakott brokkoli

Ez a besameles rakott brokkoli darált hússal egy igazi családi kedvenc, amely tökéletes választás a hétköznapi vacsorákhoz. A roppanós brokkoli, a szaftos darált hús és a krémes ...

Ropogós reszelt sajtgolyók

Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető ez a finom sajtgolyó, amelyet most tilsiti sajtból készítettem el, de próbáltam már trappista sajtból is, úgy is nagyon fincsi volt! Finom ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!