Barackos-diós rétesrózsa, ami a te konyhádban is kivirágozhat

Ugyan se nem gyorsabb, se nem maceramentesebb ez a recept, mint a hagyományos rétesé, mégis érdemes belőle legalább három tepsivel sütni. Hogy miért? Az okok sokrétűek: hanyag elegancia, tökéletesen eltalált ízpárosítás a töltelékben, és még sorolhatnánk. De a győzködés helyett inkább hadd beszéljen magáért a recept!

A boltban is kapható réteslapok nagymértékben megkönnyítették a konyhai munkát a háziasszonyok és -urak számára, és nem is csak kizárólag azért, mert innentől kezdve csak különleges alkalmakkor kellett nekiállni a házi tészta kézzel való húzásának. Nem, ennél jóval többet nyertünk az előre elkészített lapokkal: egy sor új, kreatív és innovatív süteményreceptet hívott életre a réteslap, amelyek nagyobb része a pikk-pakk, játszi könnyedséggel elkészíthető kategóriába tartozik. Kiváló példa erre az alább következő barackos-diós rétesrózsa is, ami rövid időn belül produkál lehengerlő eleganciát és utánozhatatlan ízfelhozatalt.

Nézd meg galériánkban a barackos-diós rétesrózsák készítésének lépéseit!

A barackos-diós rétesrózsák teljes receptjét itt találod, mentsd el kedvenceid közé, vagy küldd tovább valakinek, aki szerinted szívesen elkészítené!

Fotók és recept: Gerzsenyi Flóra

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több zamatos recept itt vár:

Címlapról ajánljuk

További cikkek