Szerettek volna segíteni a bajba jutott dolgozókon, hatalmas borravalót adtak

A házaspár már 20 éve jár ugyanabba az étterembe, hiszen minden alkalommal itt ünneplik házassági évfordulójukat, első randijuk emlékére. Idén viszont a vírushelyzet miatt úgy döntöttek, jóval nagyobb összeget áldoznak az estére, mint a vacsora ára...

Egy chicagói házaspár húsz éve minden évben ellátogat ugyanabba az étterembe házassági évfordulójukon - itt randiztak ugyanis életükben először. A pár minden évben február 12-én betér ebbe az étterembe, pontban 19:30-kor, és mindig ugyanahhoz az asztalhoz ülnek le, ahová először.

Húsz év alatt természetesen már az étterem személyzete is megszerette és megismerte a párt, aminek köszönhetően minden évben különleges bánásmódban részesítik őket. Az idei év mégis más volt a koronavírus miatt. Bár a helynek nem kellett bezárnia, mégis nagyon megsínylette az utóbbi egy évet.

A pár pedig úgy gondolta, ezúttal ők szeretnék különlegessé tenni a dolgozók estéjét. Éppen ezért a 137 dolláros vacsora után 2000 dollárnyi borravalót adtak az étteremnek, vagyis körülbelül 600 ezer forintot.

Mivel hozzá tartozik a hagyományukhoz, ezúttal is hagytak a számlán egy kedves kis üzenetet, ami idén így szólt:

Köszönjük az elmúlt húsz év boldog emlékeit, a kiváló ételeket és a fantasztikus kiszolgálást. Még sok ilyet!

Az étterem a Facebook-oldalán számolt be az önzetlen cselekedetről. A posztban leírták, hogy rettentően hálásak a házaspárnak, és nagyon büszkék arra, hogy ilyen különleges helyet foglalhatnak el az életükben.

WOW! WOW! WOW! WOW!🎉💖😳 This guest had his first date with his now wife 20 years ago at Club Lucky on February 12. He...

Közzétette: Club Lucky – 2021. február 14., vasárnap

A magyarországi éttermek helyzete is nehézkes. Itt bővebben is olvashatsz a témával kapcsolatban:

Forrásunk volt.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...