Kiadós, sült zöldséges, húsmentes bagett szendvicsimádóknak

Megérkezett az új Vénusz+ Zabos kenőmargarin, amiben a zab selymes íze a növényi olajok lágy keverékével találkozik. Ezzel a tartósítószermentes termékkel készítettünk egy szuper, vegetáriánus philly cheese-steak szendvicset. Próbáljátok ki ti is!(x)

Az új Vénusz+ Zabos kenőmargarin tökéletes szendvicsalap lehet azoknak, akik egy izgalmas és krémesen lágy ízvilágra vágynak, de azoknak is, akik szeretnék feldobni a hétköznapi szendvicseket. Tisztán növényi alapú, nem tartalmaz állati eredetű zsírt vagy bármilyen tejszármazékot, ezért laktózérzékenyek és tejfehérje-allergiások is bátran fogyaszthatják. A termék tartósítószer-mentes és vegánbarát.

Nézd meg a receptvideónkat itt:

A receptet itt találjátok!

Ez a szendvics hús nélkül, pirított csiperkegombával készült, de került bele még sült paprika, hagyma és olvasztott sajt is. Végül egy egyszerű majonézes öntettel gazdagítottuk, és csemegeuborkával is felturbóztuk. Isteni, látványos és laktató.

Langyosan tálaljuk, magában vagy kevert salátával, de akár sült burgonyával is nagyszerű. Ha esetleg kihűl, kontaktgrillen újramelegíthetjük.

Keress még több Vénusz + Zabos kenőmargarinnal készült receptet itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek