Az új Vénusz+ Zabos kenőmargarin tökéletes szendvicsalap lehet azoknak, akik egy izgalmas és krémesen lágy ízvilágra vágynak, de azoknak is, akik szeretnék feldobni a hétköznapi szendvicseket. Tisztán növényi alapú, nem tartalmaz állati eredetű zsírt vagy bármilyen tejszármazékot, ezért laktózérzékenyek és tejfehérje-allergiások is bátran fogyaszthatják. A termék tartósítószer-mentes és vegánbarát.
Nézd meg a receptvideónkat itt:
A receptet itt találjátok!
Ez a szendvics hús nélkül, pirított csiperkegombával készült, de került bele még sült paprika, hagyma és olvasztott sajt is. Végül egy egyszerű majonézes öntettel gazdagítottuk, és csemegeuborkával is felturbóztuk. Isteni, látványos és laktató.
Langyosan tálaljuk, magában vagy kevert salátával, de akár sült burgonyával is nagyszerű. Ha esetleg kihűl, kontaktgrillen újramelegíthetjük.
Keress még több Vénusz + Zabos kenőmargarinnal készült receptet itt!