Babos balhé a lakásban - 11 fotó, ami igazolja, hogy nem vagyunk teljesen normálisak

Mindenkinek van valami becsípődése. A következő képek tanúsága szerint babos agymenésekre is adjuk néha a fejünket. Pontosabban ők. Nézzétek, tiszta őrültek!

Hány zizi netes gyűjtőoldal létezik, ami egy bizonyos témakör köré épül:

  • például a gyerekük első iskolai napját megörökítő képeket töltenek fel a felhasználók.

Ezt még meg is értjük, mert tényleg jópofa összehasonlítani a jókedvűen induló, majd mosott konyharuhaként hazavánszorgó gyerekek képét. Ez az előtte-utána amúgy is mindig bejön az embereknek.

  • A kutyás vagy macskás gazdik fotóáradatait elfogadjuk, mert mindenkinek a saját cicusa/ölebe a legkedvesebb, főleg ha pizzával pózol.
  • Ilyet viszont, amit most találtunk, még mi sem láttunk korábban. Ezen a platformon az a menő, ha minél izgalmasabb helyen fotózzák le kedvencüket:

a paradicsomos szószban úszkáló babot.

Kattints a képre a bolondbabos képekért!

Ne undorkodjatok, felesleges, a képeken nem ahhoz a falra “helyezett” borsóhoz hasonlatos, az útjáról visszaérkező babot látni, mindenhol tökéletes állagban szerepelnek a kis szemek.

Hogy ez pazarlás? Persze hogy az. Ezért joggal akadjatok is ki, mi is ezt tettük. Titkon azért reménykedünk, miután elkészültek a képek, - tisztelet a klotyós kivételnek – , még felhasználták a felhasználhatót.

Ezeket olvastad már?

forrás: imgur.com

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...