3 zseniális avokádós trükk, amit Gordon Ramsay-től tanultunk

A híres angol séf, Gordon Ramsay nemrég a közöségi médián mutatta be legpraktikusabb avokádós tippjeit, amiket biztosan te is hasznosítani tudsz majd.

Az avokádó az egyik legegészségesebb szuperélelmiszer. Közel 20-féle vitamint és nyomelemet tartalmaz, ráadásul tele van az öregedést lassító antioxidánsokkal, amik a különböző betegségek elleni harcban is segítenek bennünket. Azok, akik rendszeresen fogyasztanak avokádót több rostot, E- és K-vitamint, magnéziumot és káliumot juttatnak a szervezetükbe. Ezenfelül az avokádó nagyon sokoldalú, hiszen többféleképpen felhasználható az élelmiszerekben. De azért érdemes néhány dologgal tisztában lenni a felhasználása előtt. Szerencsére Gordon Ramsay a közelmúltban közzétett egy videót az Instagramon, amiben elárulta az összes fontos tudnivalót az avokádóval kapcsolatban.

Az alábbi klipet, amiben a híres séf, Gordon Ramsay megosztotta, hogyan lehet felturbózni avokádóval az ételeket, már több mint 4,5 millióan megnézték. A videóban a barnulás elleni trükköt és a felkockázását mutatja be a séf:

Forrásunk volt.


Még több érdekes cikk itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk