Ennyiért lehet majd inni az augusztus 20-i ünnepen

Augusztus 20-án idén is nagyszabású állami ünnepségre lehet számítani, amelynek során enni és inni is lehet majd. Utóbbiról most az is kiderült, hogy milyen árakon.

Augusztus 20-a már évek óta a nagyszabású ünnepi programokról, rendezvényekről és evés-ivásról szól, és ez ebben az évben sem lesz másként. A napokban közzétették az államalapítás ünnepén kapható italok listáját, amelyen a várható árak is szerepelnek. Nézzük, mit mennyiért lehet majd inni augusztus 20-án!

Idén is olcsón (a tavalyi áron) kapható majd a sör, a bor és a pálinka. Az itallap többi része látható a Magyar Turisztikai Ügynökség által közreadott tábázatban:

MegnevezésEladási ár bruttó
Ásványvíz                    190 Ft
Üdítő                    350 Ft
Cola                    290 Ft
Fuze Tea                    350 Ft
Cappy                    350 Ft
Burn                    350 Ft
Dobozos Borsodi                    350 Ft
Dobozos ízes                    400 Ft
Csapolt Borsodi                    350 Ft
Csapolt IPA                    400 Ft
Bor dl                    200 Ft
Szóda dl                      90 Ft
Pálinka irsai                    690 Ft
Pálinka szilva                    590 Ft
Keserű                    450 Ft
Az állami ünnepség hivatalos itallapja / Forrás: Magyar Turisztikai Ügynökség

Az árak nem az összes standnál lesznek érvényesek, csupán azokon a helyeken, ahol kint lesz majd a hivatalos logó.

Forrásunk volt.


Hírek, újdonságok, érdekességek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...