Túlnyomás miatt veszélyes sört hívnak vissza

A palackban uralkodó túlnyomás miatt visszahívnak egy sört az Auchan üzleteiből. A termék veszélyes lehet, kibontása nem ajánlott.

A Nébih oldalán olvasható a termékvisszahívás híre, amelyben egy veszélyes meggyes sörre hívja fel a figyelmet a hatóság. Az Auchan üzleteiben kapható alkoholos ital kibontása sérülésveszéllyel jár, ezért annak visszavitelét javasolják a szakemberek. A termékvisszahívás részletei lent olvashatóak:

Dátum: 2022-12-01

Termék neve: AN Meggyes sör, 0,33 l

Probléma jellege: Lehetséges sérülésveszély

Bejelentő: Auchan Magyarország Kft.

Termék teljes megnevezése: Auchan Nívó Szűrt, minőségi meggyes sör, 0,33 l

Kép a termékről:

Fotó: Auchan

Probléma jellege: A termékben túlnyomás uralkodhat, amely a tárolás alatt, illetve a termék nyitásakor esetleges sérülést okozhat.

Kiszerelés: 0,33 L

Lejárati idő: 22.08.2023

Vonalkód: 5999086445261

Forgalmazó: Auchan Magyarország Kft.

Forgalmazói intézkedés: Forgalomból kivonás és termékvisszahívás

A termékvisszahívás kizárólag a fenti adatokkal azonosított termékre vonatkozik, a forgalmazó kéri , hogy aki vásárolt a termékből, biztonsága érdekében ne fogyassza el, hanem mielőbb vigye vissza valamely áruházukba, ahol a termék vételárát blokk hiányában is megtérítik a vevőszolgálaton.

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...