Az Átrium továbbra is Budapest emblematikus és fontos kulturális intézményeinek egyike, fennmaradásáért érdemes kiállni. Erre hívja fel a figyelmet az „Évadnyitó menü”.
A fogások nemcsak a színházhoz, hanem az Átrium két ikonikus színészéhez is párosulnak. Farkasházi Réka számára a séf gluténmentes ételeket kreált.
Így került fel a pácolt kecskesajt mézsörben marinált körtével, kelbimbóval és a burgonyaleves póréhagymával az új étlapra. Brasch Bence igazi húsrajongó, az ő fogása a BBQ kacsamell édesburgonyapürével és wild ale szósszal. Nem véletlen, hogy sok fogásba csempésztek sört, hiszen az éttermet a Mad Scientist kraft sörfőzde csapata vezeti, így alapvetés volt, hogy az új menü fogásai mellé nem hiányozhatnak a sörajánlatok sem. Réka ételeit egy gluténmentes IPA a Popstar egészíti ki. A húsos fogás egy NEIPA-t a DDH Madhouset kapta párul. Piszkor Norbert Executive Chef kihagyhatatlannak érezte a színházi büfés islert, így ez lett az „Évadnyitó menü” desszertje, természetesen ez is malátás verzióban.
Szeptember 5. és október 2. között minden Átrium menüről megvásárolt fogás és sör bevételének 10%-át a színháznak ajánlja fel az étterem. A Madhouse menüjén ezenfelül láthatóak lesznek a szeptemberi és októberi évad előadásai is, és még egy közönségtalálkozóval is készülnek a vendégek számára az együttműködés alatt.
A kampányról bővebb információt a Madhouse Facebook oldalán olvashattok!