Egyél egy jót, és támogasd az Átrium színházat

Az Anker köz szívében található Madhouse étterem szeptemberi séfmenüje ezúttal az Átrium színház köré fonódik majd. Az „Évadnyitó menü” ötödikétől egészen október másodikáig elérhető lesz, a fogások megvásárlásával pedig a színházat támogathatják a vendégek.

Az Átrium továbbra is Budapest emblematikus és fontos kulturális intézményeinek egyike, fennmaradásáért érdemes kiállni. Erre hívja fel a figyelmet az „Évadnyitó menü”.

A fogások nemcsak a színházhoz, hanem az Átrium két ikonikus színészéhez is párosulnak. Farkasházi Réka számára a séf gluténmentes ételeket kreált.

Farkasházi Réka számára a séf gluténmentes ételeket kreált

Így került fel a pácolt kecskesajt mézsörben marinált körtével, kelbimbóval és a burgonyaleves póréhagymával az új étlapra. Brasch Bence igazi húsrajongó, az ő fogása a BBQ kacsamell édesburgonyapürével és wild ale szósszal. Nem véletlen, hogy sok fogásba csempésztek sört, hiszen az éttermet a Mad Scientist kraft sörfőzde csapata vezeti, így alapvetés volt, hogy az új menü fogásai mellé nem hiányozhatnak a sörajánlatok sem. Réka ételeit egy gluténmentes IPA a Popstar egészíti ki. A húsos fogás egy NEIPA-t a DDH Madhouset kapta párul. Piszkor Norbert Executive Chef kihagyhatatlannak érezte a színházi büfés islert, így ez lett az „Évadnyitó menü” desszertje, természetesen ez is malátás verzióban.

Az ételek az Átrium két ikonikus színészéhez is párosulnak

Szeptember 5. és október 2. között minden Átrium menüről megvásárolt fogás és sör bevételének 10%-át a színháznak ajánlja fel az étterem. A Madhouse menüjén ezenfelül láthatóak lesznek a szeptemberi és októberi évad előadásai is, és még egy közönségtalálkozóval is készülnek a vendégek számára az együttműködés alatt.

Brasch Bence igazi húsrajongó

A kampányról bővebb információt a Madhouse Facebook oldalán olvashattok!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...