8 pihe-puha aranygaluska, ami bearanyozza a napodat

Egy klasszikus magyaros finomságra vágysz? Akkor készítsd el mindannyiunk nagy kedvencét az aranygaluskát! A cukros dióba forgatott, egybe sütött, kelt tésztás gombóchalom csak rád vár!

Az aranygaluska az egyik legnépszerűbb desszertköltemény itthon. Nem véletlen, hiszen ez az egyik legínycsiklandozóbb édességünk. Selymes vaníliasodójával bárkit levesz a lábáról, ez a klasszikus finomság. Most több olyan pihe-puha aranygaluska receptet is mutatunk neked, amelyek seperc alatt eltűnnek majd a tányérról.

  1. 1.

    Pihekönnyű aranygaluska

  2. 2.

    Pihe-puha aranygaluska krémes vaníliasodóval

  3. 3.

    Aranygaluska Emese konyhájából

  4. 4.

    Aranygaluska ahogy a nagymamám készíti

  5. 5.

    Aranygaluska házi extra vaníliasodóval

  6. 6.

    Monkey bread

  7. 7.

    Sodóval töltött aranygaluska-batyuk

  8. 8.

    Aranygaluska pisztáciával

Még több aranygaluska itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...