Apróhús készülhet csirkéből és sertésből is: a kis falatnyi húsok gyakran sült burgonyával együtt kerülnek a tányérra, szaftosan, ízgazdagon. Persze ezen kívül annyi más módon is süthetünk apróhúst, például az alábbi receptek alapján:
-
1.
Paradicsomos babos csirke
-
2.
Zöldséges aprópecsenye baconnel és tarhonyával
-
3.
Serpenyős-babos csirkemell
-
4.
Szűzpecsenye lecsós burgonyával
-
5.
Görög gyrossaláta
-
6.
Sertésborda Budapest módra Gabystól
-
7.
Gyros tál görög salátával és fetás mártogatóssal
-
8.
Szaftos brassói aprópecsenye
-
9.
Szebeni aprópecsenye
Még több húsétel itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!