9 apróhús és -pecsenye, ami nagyot szól a tányéron

Mindenki ismeri a brassóit, persze ezen túl is megannyi apróhús és -pecsenye létezik, amit elkészíthetünk gyors és laktató ebéd gyanánt, még a leghúzósabb napon is.

Apróhús készülhet csirkéből és sertésből is: a kis falatnyi húsok gyakran sült burgonyával együtt kerülnek a tányérra, szaftosan, ízgazdagon. Persze ezen kívül annyi más módon is süthetünk apróhúst, például az alábbi receptek alapján:

  1. 1.

    Paradicsomos babos csirke

  2. 2.

    Zöldséges aprópecsenye baconnel és tarhonyával

  3. 3.

    Serpenyős-babos csirkemell

  4. 4.

    Szűzpecsenye lecsós burgonyával

  5. 5.

    Görög gyrossaláta

  6. 6.

    Sertésborda Budapest módra Gabystól

  7. 7.

    Gyros tál görög salátával és fetás mártogatóssal

  8. 8.

    Szaftos brassói aprópecsenye

  9. 9.

    Szebeni aprópecsenye

Még több húsétel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Gluténmentes sajtos rúd

Nagy kedvencünk a sajtos rúd, melynek most a gluténmentes változatát sütöttem meg, ezzel is ötletet adva mindazoknak, aki nem fogyaszthatnak búzaliszttel készült süteményeket.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...