Apró trükkökkel óriási változás: így alakult át ez a pici konyha – FOTÓK!

A következő konyha tökéletes példája annak, hogy nem kell az egész házat fenekestől felforgatni, apró trükkökkel is hatalmasat tud változni egy átalakítandó helyiség.

Ha egy picit változtatni szeretnénk az otthonunkon, nem szabad rögtön a legrosszabbra gondolni, hiszen egészen egyszerű és észszerű megoldásokkal óriási eredményeket érhetünk el. Ez a brooklyni konyha tökéletes példája annak, miről is beszélünk.

Adott egy egészen apró helyiség, ami nem könnyítette meg a tulajdonosok dolgát. A konyhában semmi extra nincs, így nézett ki az átalakítás előtt:

Az átalakítás után pedig így:

Sokkal barátságosabb, hangulatosabb, otthonosabb és egy optikailag nagyobb helyiséget látunk.

Mi történt?

Nemes egyszerűséggel a munkalap is fehér színt kapott, ami egy logikus döntés, hiszen a fehér tágítja a teret. A mosogató egy modernebb, letisztultabb köntösbe bújt, ami funkció szempontjából is előnyösebb a réginél, hiszen könnyebben tisztítható és nagyobb is. A padlóburkolat maradt a régi, ahogy a tűzhely is, de a gombokat cserélték. A falakra serpenyők kerültek, ami azért is nagyon jó megoldás egy kis konyhában, mert kevés a hely, így amit ki lehet használni, azt ki is kell. Ha az éppen a fal, akkor azt, hiszen a serpenyők legalább a konyhaszekrényekben nem foglalják a helyet. A legnagyobb változás és a legnagyobb munka az ablak át- illetve kialakítása volt, oldalra ugyanis került még egy. Ez több szempontból is remek döntés: egyrészt világosabbá, otthonosabbá vált a konyha, másrészt főzés után pillanatok alatt ki lehet szellőztetni.

Még több fotó a ráncfelvarráson átesett konyháról:

Ezeket olvastad már?

via Apartment Therapy

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...