Ha imádsz főzni, és élvezed az életet, akkor ez a te fotópályázatod

Mutasd az ételed, mutasd az életed! Nemzetközi fotópályázatot indít az answear.hu, amelynek keretében te is kifejezheted, hogy mit jelent számodra az étel élvezete. Ez egy nem mindennapi kiállítás, ahol te lehetsz a főszakács és a kurátor is.

Az étel élvezete egyben az élet élvezete is, most pedig mindenkinek megmutathatod, hogy milyen nagy lábon is tudsz élni, ha a főzésről, konyhai alkotásról és kreativitásról van szó. Kapd elő a telefonod vagy a fényképezőgéped, és vegyél részt te is a pályázaton!

Ha imádsz főzni, és élvezed az életet, akkor ez a te fotópályázatod!

Most egyszerűen azzal nyerhetsz, hogy kényezteted magad: az answear.hu nemzetközi fotópályázata, ami az ART FOOD INSPIRATIONS témát kapta, azokat az élményeket és pillanatokat keresi, amelyek a legjobban kifejezik az ételek iránt érzett szenvedélyt.

Biztos neked is sok ilyen kedves élményed van: piknik a szerelmeddel a parkban, a szezon első közös fagyizása a barátaiddal, lángosozás a strandon, burgerezés a fesztiválon, az az imponzás torta, amit a legjobb barátnőd szülinapjára sütöttél, a szendvics, amitől teljesen eldobta az agyát a vacsoratársaság, esetleg a szerény, mégis utánozhatatlan reggeli, amivel vasárnaponként megleped saját magad. Mindezek olyan felejthetetlen pillanatokat hoznak létre, amelyekre még évekkel később is szívesen emlékszel, ugye?

És hogy mit kell tenned? Nagyon egyszerű!

  1. Készíts egy fotót vagy videót, melyet az étel élvezete ihletett.
  2. Rövid leírásban meséld el a történetét.
  3. Töltsd fel új posztként az Instagramra a #foodspirationhu hashtaggel, és jelöld rajta az @answear_hu oldalát!
A szendvics, aminél tavaszibb bizony a kerek világon nincsen

A beérkezett munkák közül szakmai zsűrink választja majd ki azt az alkotást, amiből a legerőteljesebben árad az ételek iránti szenvedély, az inspiráció és a határtalan kreativitás. A zsűri két tagja, Molnár-Szilágyi Szilvia, influencer, édesanya, vállalkozó, amatőr szakács illetve Hering András, a Nosalty újságíró-főszerkesztője már alig várják a nevezéseket.

A fényképeket, videókat 2022. április 29. és június 30. között töltheted fel.

És miért éri meg nevezni? Azon túl, hogy rengeteg embert inspirálhatsz a saját alkotásaiddal, és saját magad is inspirálódhatsz mások munkáiból, a verseny végén rangos díjak is várnak a résztvevőkre.

A fődíj 250.000 forint készpénz, vígaszdíjak gyanánt pedig 3x20.000 forint kerül kiosztásra. Nem rossz, ugye?

Mire vársz még? Engedd el a fantáziád, mutasd meg a kreativitásod, ragadd meg a fényképezőgéped, és láss munkához!

Mi, itt a Nosalty szerkesztőségében már el is készítettünk egy kirobbanóan tavaszi, ízletes fogást a kedvenc alapanyagainkkal. Nagyon szeretünk piacozni, ezért a zöldségeket ott szereztük be, hogy minél frissebb, zamatosabb végeredményt kapjunk.

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de nálunk májusban minden a spárgáról szól, ezért ezt társítottuk még néhány zöldséggel, ropogós sonkával, egy tökéletesre sütött tükörtojással és egy fantasztikusan aromás, zöld szósszal. Mindez egy foszlós naan kenyérre került, és így született meg az a szendvics, aminél tavaszibb bizony a kerek világon nincsen. A szerkesztőségben pillanatok alatt elfogyott az összes.

Ha neked is van egy hasonló történeted, élményed, ne habozz, mutasd meg! Minden hasznos információt megtalálsz a pályázat honlapján. Alkotásra fel!

Fotók: Gerzsenyi Flóra

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...