Az ananász már uncsi, ez a feltét akasztja most ki a pizzarajongókat

Ti próbáltátok már a pizzátokon a savanyú uborkát?

A csemegeuborka az új ananász - már ha pizzafeltétről van szó. Mindkettő elég megosztóan hat a pizzán. Arról már írtunk korábban, hogy sokak szerint ananászt tenni az olaszok egyik kedvenc kajájára főbenjáró bűn. De ahawaii pizza műfaját is lehet jól csinálni, akkor az uborkásat miért ne lehetne? Most valaki úgy gondolta, a savanyú csemegeuborka is jól mutathat a pizzán:

A minnesotai QC Pizza pizzéria kissé túltolta a csemegeuborkát a pizzáján, amire fokhagymás-kapros szószt tett, némi sonkát és mozzarellát. Talán nem meglepő, hogy a pizza eléggé megosztotta az internet népét. Több mint 65 ezer komment érkezett az ételt bemutató videó alá. Néhányan csak hányás hangulatjellel reagáltak a kreációra, voltak azonban olyanok is, akik szívesen megkóstolnák a pizzát, mert imádják a csemegeuborkát. Nektek mi a véleményetek az uborkás pizzáról?

{SZAVAZAS}

Ezeket olvastad már?

via Metro

Legújabb receptek

Baileys-es bonbon

Tavaly gasztro ajándéknak készült, de szaloncukor helyett is bátran elkészíthetjük! Nem kifejezetten ügyesség vagy gyakorlat kell hozzá, sokkal inkább türelem.

Kókuszos-dióhabos csiga

A kókuszos sütemények nagy kedvencek nálunk, így ez az egyszerű csiga is. A sütőporos tésztába került némi túró, melytől finom és puha marad pár napig, persze csakis, ha marad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...