Amit nem bírunk megunni: zseniális előtte-utána konyhaátalakítás

Egy philadelphiai ház új élete: egyszerűen fantasztikus mekkora átalakításon esett át. Hát még a konyha! 

Egy 1918-as évekbeli sorház kapott új esélyt tulajdonosaitól. Chris és Catherine meglátta a lehetőséget ebben a philadelphiai házban, és a végeredményt elnézve szuper döntést hoztak.

Valljuk be, volt hova fejlődni, a projekt így indult:

A tulajdonosok semmiképp sem szerették volna elvenni a 20. század eleji sorház jellegzetes jegyeit, így ezt megőrizve és szem előtt tartva újíttatták fel.

Az eredmény önmagában véve nagyon ízlésesre sikerült:

A belső terekről nem is beszélve…Mi természetesen, mint mindig, a konyhára és az étkezőre helyezzük a fő hangsúlyt, ami nem csak otthonos, de praktikus megoldásokban is bővelkedik.

Kifejezetten szerencsés, hogy a fehér mellett más anyagot is felhasználtak a konyhabútor kialakításánál, ami jelen esetben a fa lett. A konyhabútor a konyhaszigettel pedig tökéletes párost alkot, sok tárolóval és fiókkal.

Éléskamra a konyhában

Kettő az egyben megoldás, ami tökéletes olyan esetben, ha nincs hely külön éléskamra kialakításához. A földtől plafonig beépített szekrények jó szolgálatot tehetnek.

Gyakorlatilag a konyhasziget folytatása lett az ebédlő rész, ahol kényelmesen elfér négy személy. Minden egyes kis sarok egy-egy fiókot, tárolót rejt, amitől otthonossá és kreatív helyiséggé válik ez a konyha.

Nekünk nagyon bejött! Nektek?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Catherine Dowds/dwell.com

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...