Amit nem bírunk megunni: zseniális előtte-utána konyhaátalakítás

Egy philadelphiai ház új élete: egyszerűen fantasztikus mekkora átalakításon esett át. Hát még a konyha! 

Egy 1918-as évekbeli sorház kapott új esélyt tulajdonosaitól. Chris és Catherine meglátta a lehetőséget ebben a philadelphiai házban, és a végeredményt elnézve szuper döntést hoztak.

Valljuk be, volt hova fejlődni, a projekt így indult:

A tulajdonosok semmiképp sem szerették volna elvenni a 20. század eleji sorház jellegzetes jegyeit, így ezt megőrizve és szem előtt tartva újíttatták fel.

Az eredmény önmagában véve nagyon ízlésesre sikerült:

A belső terekről nem is beszélve…Mi természetesen, mint mindig, a konyhára és az étkezőre helyezzük a fő hangsúlyt, ami nem csak otthonos, de praktikus megoldásokban is bővelkedik.

Kifejezetten szerencsés, hogy a fehér mellett más anyagot is felhasználtak a konyhabútor kialakításánál, ami jelen esetben a fa lett. A konyhabútor a konyhaszigettel pedig tökéletes párost alkot, sok tárolóval és fiókkal.

Éléskamra a konyhában

Kettő az egyben megoldás, ami tökéletes olyan esetben, ha nincs hely külön éléskamra kialakításához. A földtől plafonig beépített szekrények jó szolgálatot tehetnek.

Gyakorlatilag a konyhasziget folytatása lett az ebédlő rész, ahol kényelmesen elfér négy személy. Minden egyes kis sarok egy-egy fiókot, tárolót rejt, amitől otthonossá és kreatív helyiséggé válik ez a konyha.

Nekünk nagyon bejött! Nektek?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Catherine Dowds/dwell.com

via

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...