8 mennyei amerikai palacsinta, aminél nem létezik jobb reggeli

Vigyázat, mert az alábbi amerikai palacsinták nagyon addiktívak! Szinte biztos, hogy többször lakmározol majd belőlük! Mi szóltunk!

Egyszerűen nem lehet betelni ezekkel a habos-babos, szuper könnyed amerikai palacsintákkal. Ha csak egy gyors reggelire vágysz, vagy egy különlegesebb harapnivalóra, akkor egyenesen imádni fogod ezeket a palacsintákat! Lesz itt teljes kiőrlésű, vegán, kókuszos és citromos palacsinta is! Jó étvágyat hozzájuk!

  1. 1.

    Amerikai palacsinta alaprecept

  2. 2.

    Kókuszpalacsinta

  3. 3.

    Teljes kiőrlésű amerikai palacsinta

  4. 4.

    Vegán amerikai palacsinta

  5. 5.

    Citromkrémes amerikai palacsinta

  6. 6.

    Isteni amerikai palacsinta

  7. 7.

    Amerikai palacsinta, eperöntettel

  8. 8.

    Sült bacon palacsintapólyában

Még több amerikai palacsinta itt!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...