Nosalty-álomfejtés: Rengeteg mindent jelenthet, ha étellel álmodunk

Hatalmas süteményeket, a nagymamád rántott húsát vagy éppenséggel egy hamburgert majszoltál álmodban? Ha kíváncsi vagy, mit szeretne üzenni neked ezzel a tudatalattid, akkor jó helyen jársz!

Ha álmunkban eszünk, az számtalan jelentéssel bírhat, hiszen jó néhány tényezőt figyelembe kell vennünk, ha meg akarjuk fejteni, mit szeretne üzenni az elménk. Jöjjenek azok a szempontok, amiket számításba kell vennünk, illetve ezek jelentései!

Álomfejtés indul:

Ha gyakran álmodsz ételekről (például egy ilyen guszta sütiről), akkor érdemes lehet elgondolkoznod ébredés után

Másokkal falatozol: ha álmodban többen étkeztek együtt, a legtöbb esetben azt jelenti, hogy nagyon boldog és kiegyensúlyozott vagy, illetve számos barát vesz körül.

Egyedül majszolsz: az előzőből valószínűleg már kitalálhattad, hogy ez sajnos arra utal, hogy nagyon magányos vagy mostanában, de akár azt is üzenheti a tudatalattid, hogy van egy probléma, ami felemészt.

Túlevés: nem vagy kicsit gondterhelt mostanában? Amennyiben azt álmodod, hogy túl sokat eszel, könnyedén előfordulhat, hogy az elméd azt akarja veled tudatni, kicsit túlvállaltad magad az utóbbi időben. Ébredés után érdemes lehet egy kicsit átgondolnod, mire mennyi időt fordítasz.

Túl kevés: a nem elegendő étel az álmodban valaminek a hiányára utalhat, és vonatkozhat a karrieredre, a párkapcsolatodra vagy éppen a spiritualitásodra is. Ülj le, vegyél mély lélegzetet, majd gondold át, milyen érzéseknek vagy élményeknek vagy mostanában híján.

Energiaforrások: az étkezés elengedhetetlen minden ember számára, hiszen ebből nyerjük az energiánkat, bármekkora közhely is ez. Érdemes megvizsgálnod, ha gyakran eszel álmodban, miből meríted az erőforrásaidat az életedben, mind testileg, mind szellemileg.

Agyalsz: gyakran azt is jelentheti, hogy valamin sokat rágódsz. Lehetséges, hogy nemrég valamilyen új információhoz jutottál, eszedbe jutott egy szuper ötlet vagy friss híreket kaptál, amit meg kell még emésztened. Lehet, ébredés után át kellene gondolnod, hogy mi is aggaszt valójában.


Jöhet még több érdekes tartalom?

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...