12 almás húsétel, mellyel feldobhatjuk az uncsi hétköznapokat

Az almás húsok mennyei fogások, hiszen a sós hús mellett remekül mutat a kissé édes, ám mégis savanyú gyümölcs.

Az almás húsételeket legtöbbször csak ünnepnapokon szolgáljuk fel, pedig egy sima hétköznapon is megállják a helyüket. Ha megédesítenénk egy kicsit a napunkat, akkor készítsünk egy mennyei almás húsételt.

  1. 1.

    Ropogós sörös-mézes malacsült

  2. 2.

    Almás csirkenyársak

  3. 3.

    Sült csirke zöldségekkel, parmezános burgonyával, paradicsomsalátával

  4. 4.

    Pikáns almás-kapros csirkeragu

  5. 5.

    Sajtos-szalonnás töltött csirkemell almás burgonyasalátával

  6. 6.

    Moldvai sárkányfűvel pácolt csirkecombfilé vele sült héjas burgonyával és sült almával

  7. 7.

    Mézes-mustáros sertésszűz almával

  8. 8.

    Almás-hagymás pulykasült

  9. 9.

    Sült csirkecomb savanyú káposztás ágyon

  10. 10.

    Tepsiben sült porcogó sült almával

  11. 11.

    Almás sertésszűz

  12. 12.

    Csirkecomb mézes-szezámmagos répával és curry-s tócsnival

Még több almás húsétel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...