10 szájban omladozó keksz, amit az alma tesz izgalmassá

Mitől lesz igazán puha és omlós egy keksz? Erre a kérdésre lehetne válasz a vaj vagy a méz is, de a lenti receptek mindegyikét valami egészen más teszi tökéletessé. Mégpedig a szerény alma.

  1. 1.

    Gyömbéres amaránt-keksz

  2. 2.

    Almás-mézes keksz

  3. 3.

    Almás fűszeres cookie

  4. 4.

    Zabos répatorta-keksz

  5. 5.

    Zabpelyhes süti

  6. 6.

    Fahéjas-almás töltött keksz

  7. 7.

    Gluténmentes, nyers, vegán chiás-almás keksz

  8. 8.

    Zabpelyhes-almás keksz

  9. 9.

    Almás halmok

  10. 10.

    Gyors almás tallérok

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!