6 házi praktika, ami segít átvészelni az allergiaszezont

Itt a tavasz, végre süt a nap, csicseregnek a madarak és minden virágba borul. Amilyen nagy öröm a szürke tél után végre zöld mezőket és virágzó fákat látni, épp olyan nagy bosszúsággal is jár sokaknak, mivel a virágzás a pollennek megjelenésével is jár, ami egyet jelent azzal: indul az allergiaszezon!

Az allergiában szenvedők számára a tavasz és a nyár sokszor állandó tüsszögéssel, orrfolyással, bedugult légutakkal jár. Bár az allergiagyógyszerek teszik a dolgukat és tünetmentesítik a betegséget, mellékhatásaik miatt nem mindenki szereti szedni őket. Szerencsére vannak olyan jól bevált házi praktikák és természetes táplálékkiegészítők, amelyek enyhítik az allergiás tüneteket!

Nézd meg galériánkban a házi praktikákat:

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...