Alkoholos italt itatott a gyermekével egy ausztrál anyuka

Persze rengetegen felháborodtak a dolgon, azonban az édesanya továbbra sem érti, mi ezzel a probléma.

Hatalmas port kavart nemrégiben egy ausztrál anyuka posztja a Facebookon. A nő lefényképezte, ahogy a másfél éves kislánya éppen belekortyol egy pohár sörbe, és ki is posztolta saját oldalára, ezzel a szöveggel: "Imád belekóstolni anya sörébe."

Mivel az anyuka posztja nyilvános volt, azaz bárki megnézhette illetve megoszthatta, nem sokkal később hatalmas kommentháború kezdett kibontakozni alatta. Sokan bírálták a nőt, hogy nem lenne szabad ilyet tennie, hiszen egy ilyen kicsik gyermek szervezetébenrengeteg kárt okozhat az alkohol.

Páran arra is felhívták a figyelmét, hogy jobb, ha azonnal letörli a képet, mert akár a hatóságok is eljárást indíthatnak ellene, ami odáig fajulhat, hogymég a gyermeket is elvehetik tőle.

A nő sajnos továbbra sem érti, hogy mi a baj a cselekedetével. Azt írta, hogy akinek problémája van a fotóval, bizonyára nem volt még anya, mert fogalma sincs róla, hogy működnek a dolgok valóságban. Kislánya csak egy kortyot kapott a sörből, mégis sokan úgy kezelik, mintha heroint lőtt volna be a neki. Hozzátette továbbá, hogy ő is kapott gyerekként egy-két kortyot, sőt amikor fogzott, édesanyja anno whiskyvel kenegette az ínyét.

(Azóta letörölte a fotót, és remélhetőleg belátta, mi volt vele a probléma.)

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via

Fotó: Getty

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...