Egy alig 23 négyzetméteres kis kuckó ennyire menő konyhát rejt

Mutatunk egy apró, de csodálatos otthont, elragadó környezetben. Ide azonnal, kérdés nélkül beköltöznénk!

Új-Zélandon található ez a csodálatos miniotthon egészen elképesztő, már-már festői környezetben. Az alig 23 négyzetméteres apró házból ráadásul semmi sem hiányzik, ami a kikapcsolódást szolgálja.
A háznak még terasza is van, ráadásul gyönyörű kilátással a Csendes-óceánra, valamint a belső tér is csodásan van kialakítva, kényelmes, trendi és praktikus is. Az otthon további nagy előnye, hogy rendkívül világos.
A tervezők pedig a legapróbb részletekre is figyeltek.
,,A konyhaszekrények rétegelt falemezből, nyárfából készültek, ez hosszú élettartamú és nagyon jó anyag szekrények készítéséhez. A konyha színeit – fehér és barna kombinációja – úgy választottuk meg, hogy megfeleljenek a ház színsémájának” - mondta a lakás tervezője, Gina Stevens.
És tényleg, bármennyire is apró a konyha, nagyon mutatós, és még páraelszívó is kapott benne helyet. (Tény, nem a nagy főzések színtere, de a célnak maximálisan megfelel.)
A konyha folytatása az egészen egyszerű és apró étkező, ami két modern fehér székből és egy kis asztalból áll.
Külön pozitívuma a kis kuckónak, hogy minden egyes szeglete be lett építve, hogy minél több pakolófelület legyen. A galériához felvezető lépcső alatti részt is maximálisan kihasználták:
Te eltöltenél itt pár napot? Mi biztosan!

via dwell

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...