Figyelem: szalmonellagyanú miatt fűszerborsot hív vissza az Aldi

Figyelmeztette a vásárlókat az ALDI Magyarország és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, hogy szalmonella lehetséges jelenléte miatt visszahívják az üzletekből a 'BBQ Borsdaraló, steakbors' elnevezésű terméket.

Az Aldi Magyarország honlapján értesítette a vásárlókat, hogy elővigyázatossági okokból visszahívja a boltok polcairól a BBQ Borsdaraló, steakbors nevű termékét, mert előfordulhat hogy szalmonellával szennyeződött.

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező termékeket ne fogyasszák el:

Bejelentő : ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.

Beszállító: Hoffmann GmbH

Termék megnevezése : BBQ Borsdaraló, steakbors

Kiszerelés: 95g

Tételszám: 124739

Fogyaszthatósági/minőségmegőrzési idő: 04/2024

Kép a termékről:

Figyelem: Salmonellagyanú miatt fűszerborsot hív vissza az Aldi

Probléma jellege: Salmonellával szennyezett összetevő (bazsalikom)

Forgalmazó : ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.

Intézkedés: Termékvisszahívás, forgalomból kivonás

A termékvisszahívás kizárólag a fenti azonosító adatokkal rendelkező termékekre vonatkozik.

forgalmazó kéri, hogy a megvásárolt termékeket vigyék vissza bármely magyarországi Aldi üzletbe, a vételárat pedig a vásárlást igazoló blokk hiányában is visszatérítik!

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...