Figyelem: szalmonellagyanú miatt fűszerborsot hív vissza az Aldi

Figyelmeztette a vásárlókat az ALDI Magyarország és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, hogy szalmonella lehetséges jelenléte miatt visszahívják az üzletekből a 'BBQ Borsdaraló, steakbors' elnevezésű terméket.

Az Aldi Magyarország honlapján értesítette a vásárlókat, hogy elővigyázatossági okokból visszahívja a boltok polcairól a BBQ Borsdaraló, steakbors nevű termékét, mert előfordulhat hogy szalmonellával szennyeződött.

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező termékeket ne fogyasszák el:

Bejelentő : ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.

Beszállító: Hoffmann GmbH

Termék megnevezése : BBQ Borsdaraló, steakbors

Kiszerelés: 95g

Tételszám: 124739

Fogyaszthatósági/minőségmegőrzési idő: 04/2024

Kép a termékről:

Figyelem: Salmonellagyanú miatt fűszerborsot hív vissza az Aldi

Probléma jellege: Salmonellával szennyezett összetevő (bazsalikom)

Forgalmazó : ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.

Intézkedés: Termékvisszahívás, forgalomból kivonás

A termékvisszahívás kizárólag a fenti azonosító adatokkal rendelkező termékekre vonatkozik.

forgalmazó kéri, hogy a megvásárolt termékeket vigyék vissza bármely magyarországi Aldi üzletbe, a vételárat pedig a vásárlást igazoló blokk hiányában is visszatérítik!

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...