Velünk tényleg főzhetsz finomat!

Nálunk, az ALDI-nál a jó dolgok együtt járnak, mint az alacsony árak és a szuper alapanyagok!

Mostantól még olcsóbb a magyar friss hús!

2024. május elejétől tovább csökkentettük a legkedveltebb, kizárólag hazai forrásból származó friss sertés- és szárnyashúsok árát, hogy még olcsóbb legyen a bevásárlás! A korábbi árhoz képest akár ötödével olcsóbban juthatsz hozzá 12-féle friss húshoz és 4-féle fagyasztott hústermékhez is, az állandó kínálatunkban.

Főzz könnyen és olcsón!

Gazdag frisshúskínálatunkban különféle szárnyasmájakkal is találkozhatsz. A csirkemáj nemcsak egészséges, de egyszerűen és gyorsan elkészíthető, aminek az egyik legjobb módja, ha aszalt szilvával együtt baconszeletekbe tekerjük és megsütjük. A mi remek alapanyagainkból egy főre kevesebb, mint 699 Ft-ból elkészítheted ezt a fogást.

Hozzávalók 4 fő részére:

  • 500 g HÚSMESTER csirkemáj
  • 1 csomag szeletelt bacon
  • 1 csomag SWEET VALLEY asztalt szilva, magozott

Elkészítés:

A csirkemájat megtisztítjuk, és 2-3 cm-es darabokra vágjuk. A baconszeleteket elfelezzük. Egy-egy májat és aszalt szilvát összefogunk, körbetekerünk egy baconszelettel, és sütőlapra fektetjük. 180 °C-ra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük.

Szuper szombati szuper ajánlat!

A frissen sült húsok mellé remekül illenek a saláták, a baconbe csavart csirkemájhoz jól passzol egy hagymás paradicsomsaláta vagy akár egy többféle zöldségből készített kevert saláta is. Az áruházainkba mindennap frissen érkező zöldségek és gyümölcsök széles kínálatában megtalálható a bébiszilva-paradicsom is, amelynek 250 grammos csomagját május 11-én, Szuper szombatunkon 499 forint helyett 40% kedvezménnyel, csupán 299 forintért vásárolhatod meg.

Főzz és spórolj velünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...