Az előző részekben megtudhattátok, melyek a leggyakoribb késtípusok, és hogyan kell őket helyesen karbantartani. Ezúttal szó szerint belevágunk a lecsóba, és megmutatjuk nektek a legfontosabb zöldségaprítási technikákat. Brunoise, julienne, baton, chifonade: hogy mik ezek? A videóból kiderül!
A CompactTv-vel közös, új sorozatunkban Kelemen Áron séf segítségével a konyhai alaptechnikáktól indulva tanítunk meg főzni minden érdeklődőt. Nemcsak zöldfülű kezdőknek, hanem konyhában már jártas kiskuktáknak is érdemes követnie a sorozatot, hiszen sosem árt tudni, mit, miért és hogyan csinálunk főzés közben.
Ezeket olvastad már?
Alaplé: ha ezekre figyelsz, a tied lesz a legélesebb kés...
Előző videónkban megismerhettétek a legfontosabb késtípusokat, így most azt is megmutatjuk, hogyan tartsátok karban őket. Tippek-trükkök következnek!
NosaltyMit csinálj, ha zöld maradt a paradicsomod? Tedd el mondjuk...
Termő paradicsompalánták büszke tulajdonosai számára ismerős, hogy az ősz előrehaladtával zöld szemek maradnak a növényen. Na de mit lehet a zöld paradicsommal tenni?
Rosanics Petra7 pilisi hely a pékségtől az étteremig, amit mindenképp érdemes...
A Pilis csodás természeti adottságai mellett gasztronómiai felhozatalban sem utolsó – mutatjuk, hova látogass el a környéken!
NosaltyAlaplé: új videósorozatunkkal bekuckózva, otthonról tanulhatod meg a főzés alapjait
Elindul várva-várt videosorozatunk, az ALAPLÉ első évada, ami egy igazi bekuckózós, gyorstalpaló gasztrosuli lesz a kezdő mozdulatoktól a komfortos otthoni főzésig.
Nosalty