A CompactTv-vel közös, új sorozatunkban Kelemen Áron séf segítségével a konyhai alaptechnikáktól indulva tanítunk meg főzni minden érdeklődőt. Nemcsak zöldfülű kezdőknek, hanem konyhában már jártas kiskuktáknak is érdemes követnie a sorozatot, hiszen sosem árt tudni, mit, miért és hogyan csinálunk főzés közben.
Második epizódunkban a kések karbantartásáról tudhatjátok meg a legfontosabbakat. Hogyan és mivel élezzük a késeket helyesen, szabad-e mosogatóképben mosni őket, honnan tudjuk, hogy élesek-e, és egyáltalán, mi az a fenőkő?! A videóból minden kiderül!
Ezeket olvastad már?
Alaplé: új videósorozatunkkal bekuckózva, otthonról tanulhatod meg a főzés alapjait
Elindul várva-várt videosorozatunk, az ALAPLÉ első évada, ami egy igazi bekuckózós, gyorstalpaló gasztrosuli lesz a kezdő mozdulatoktól a komfortos otthoni főzésig.
NosaltyHa beérett a fügéd, főzz belőle fügelekvárt!
Kishazánk tele van fügefával, és sokunknál épp most érik be. Ha nem esszük meg mind nyersen, főzzük be lekvárnak, tényleg nagyon egyszerű!
Brecz JuditEgy titkos hozzávalótól olyan lesz a sütőben készült rántott hús,...
Aki most nagyon egészségtudatos hozzávalóra gondol, az lapozzon tovább...a többiek viszont figyeljenek, mert isteni lesz!
Brecz JuditMi az a kombucha, és mit érdemes tudni róla?
Sok állítás hangzik el a kombucha egészségügyi előnyeiről, de vajon mit mond a tudomány?
Jenei Gréta