Ashton Kutcher érdekes itallal ízesíti reggeli kávéját

Asthon Kutcher igazán izgalmasan issza a reggeli kávéját, érdemes lehet kipróbálni.

Ashton Kutcher nemrég Kelly Clarkson műsorában vendégeskedett, ahol azt is megosztotta a nézőkkel, hogy a nagy átlaggal ellentétben ő nem tejszínnel, hanem narancslével dobja fel a kávéját.

Nem vagyok oda a tejszínért, nem szeretem. Általában feketén iszom a kávét. De időnként szeretnék világos pörkölésű feketekávét inni, és a világos pörkölésű fekete kávéban az az egyik nagy szám, hogy citrusos ízjegyek vannak benne. A savasság adja a fényét, amikor ilyen kávét iszol

– magyarázza Ashton, majd tovább folytatja az érvelést:

Szóval, ha iszom egy közepesen erősen pörkölt kávét, és azt mondom, jobban ízlene, ha egy kicsit enyhébb pörkölésű lenne, akkor cseppentek egy kis narancslét a kávéba, és feldobja. Egy kis édességet is ad neki!

Ezzel a pár mondattal sikerült is meggyőznie Kelly Clarksont is, hogy kipróbálja ezt a bizarrnak hangzó kombinációt.

Forrásaink voltak.


Még több sztárhír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...