Ashton Kutcher érdekes itallal ízesíti reggeli kávéját

Asthon Kutcher igazán izgalmasan issza a reggeli kávéját, érdemes lehet kipróbálni.

Ashton Kutcher nemrég Kelly Clarkson műsorában vendégeskedett, ahol azt is megosztotta a nézőkkel, hogy a nagy átlaggal ellentétben ő nem tejszínnel, hanem narancslével dobja fel a kávéját.

Nem vagyok oda a tejszínért, nem szeretem. Általában feketén iszom a kávét. De időnként szeretnék világos pörkölésű feketekávét inni, és a világos pörkölésű fekete kávéban az az egyik nagy szám, hogy citrusos ízjegyek vannak benne. A savasság adja a fényét, amikor ilyen kávét iszol

– magyarázza Ashton, majd tovább folytatja az érvelést:

Szóval, ha iszom egy közepesen erősen pörkölt kávét, és azt mondom, jobban ízlene, ha egy kicsit enyhébb pörkölésű lenne, akkor cseppentek egy kis narancslét a kávéba, és feldobja. Egy kis édességet is ad neki!

Ezzel a pár mondattal sikerült is meggyőznie Kelly Clarksont is, hogy kipróbálja ezt a bizarrnak hangzó kombinációt.

Forrásaink voltak.


Még több sztárhír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...