Az irodai ebédrendelés nehézségeiről, az iránta érzett végtelen unalomról, valamint anyagi vonzatairól könyveket lehetne írni - mi is tudnánk, higgyétek el.
Vicces cikkünk a témában:
A 7+1 fő típus a céges ebédidőben
Ez a cuki kínai lány (hivatalos oldal itt) ezt unta meg, elhozta saját ételeit ebédre nyersen, és megfőzte őket - bent az irodában. De nem ám a konyhában!
Ő inkább az asztalánál ülve, egy vasalóval grillezi a húst.
Vagy egy kólásdobozból készít tűzhelyet egy bunsenégővel.
Vagy számítógépalkatrészekkel süt palacsintát.
És mind működik - imádjuk!
Nézzétek, ahogy okosan bealufóliázva mindent, hogy ne legyen nagy kupi az asztalánál, megsüti a vasalóval a hússzeleteit, és salátával elfogyasztja - kedvencünk, ahogy a többi kollega közömbösen kattintgat mellette az egerével.
Kedvet kaptál, vagy maradsz a sarki gyrosnál, a száraz salátánál vagy a tegnapi maradékodnál?
Ezeket olvastad már?
Elhoztuk nektek az 5 legundorítóbb japán ételt
A sushit már mindenki ismeri, és azt is tudjuk, hogy a japánok furcsák - még ha csúnya dolog is általánosítani. Na de hogy ezeket ők tényleg megeszik, döbbenet.
Brecz JuditA 7+1 fő típus a céges ebédidőben
Az vagy, amit megeszel – mondhatnánk, de ez túl közhelyes. Inkább így: az vagy, amit a munkatársaid gondolnak rólad az alapján, amit megeszel. Te melyik vagy?
Brecz JuditEz történik, ha egy japán szakács unatkozik
Tisztára adja magát a dolog. Ha egy japán szakács unatkozik, nekiáll és farigcsál. Persze nem fából, hanem zöldségből. Nézzétek videón, hogyan készült ez a retek-lánc!
Nosalty