Adrian Brody Wes Anderson és a H&M karácsonyi reklámjában - tökéletes!

Szívmelengető karácsonyi minifilmet rendezett a H&M-nek Wes Anderson, és 3 perc alatt tökéletes mesebeli világot teremt nekünk - a főszerepre pedig Adrian Brodyt választotta! 

Úgy fest, idén a nagy cégek mind minifilmekkel kampányolnak karácsony alkalmából. Ha még nem láttad, nézd meg a Marks & Spencer vagy az angol Heathrow repülőtér mackós reklámfilmjét (igen, ez a helyszín szerepel az Igazából szerelem c. film elején és végén is), és készítsd a zsepiket!

Most pedig nézzétek meg a még friss és ropogós Wes Anderson féle, a H&M számára készített karácsonyi minifilmet, amiben nem más kapta a főszerepet, mint Adrien Brody. A rendező, akihez többek közt A Grand Budapest Hotel vagy a Tenenbaum, a háziátokc. film is köthető, ezúttal 3 és fél perc alatt teremti meg a védjegyévé vált pasztellszínű, szimmetrikus, megnyugtatóan steril, retro hangulatú, babaházakat idéző mesevilágot. A sztori egyszerű: egy vonaton vagyunk, Adrian Brody a kalauz, akinek az a hálátlan szerep jut, hogy egy 11 órás késést közöljön a vonat utasaival, akik - hozzá hasonlóan - épp karácsonyra utaznának haza szeretteikhez, cserébe viszont kapnak egy csodás ünnepi villásreggelit.

Nincs csattanó, nem kell várni, viszont van Brody-féle pótkarácsony a vonaton, és tündéri hangulat, nézzétek! Egész megjött a kedvünk a december végéhez...

Ezeket olvastad már?

via dazeddigital

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...