Adele külseje teljesen megváltozott – alig lehet ráismerni az énekesnőre

A rajongói alig ismertek rá legújabb fotóján, amit az Instagramra rakott ki.

Adele az utóbbi időben sokkal inkább drasztikus fogyása miatt került a középpontba, mintsem a zenéje miatt. A sztár, miután tavaly elvált férjétől, drasztikus életmódváltásba kezdett. Adele a Sirtfood-diétát választotta, ami egy fehérjékben gazdag, úgynevezett sirtuin fehérjékre alapuló étrend – ez a fehérjecsoport a test számos fontos funkcióját szabályozza.

Az énekesnőnek (becslések szerint) 44 kilót sikerült fogynia ezzel a módszerrel, aminek köszönhetően teljesen átalakult a teste. Sokak szerint annyira megváltozott, hogy már rá sem lehet ismerni – erre pedig a legutóbbi Instagram-fotója csak még jobban ráerősít.

Tény, hogy a sztár visszavonulása óta nem igazán posztolt magáról semmit, így még mindig felkapják az emberek a fejüket, amikor kitesz magáról egy fotót, amin már vékony. A mostani poszt alapján viszont úgy tűnik, nemcsak a testalkata változott sokat, de a stílusa is.

A képen göndör hajjal, smink nélkül, melegítőben szerepel, ami tőle igazán szokatlan. Sokaknak nagyon tetszik Adele átalakulása, másoknak azonban még szokniuk kellúj alakját és stílusát. Neked mi a véleményed a változásról?

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Getty

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...