A Mackó című sorozat színésze az éttermi dolgozóknak köszönte meg díját

A gasztronómia iránt érdeklődők aktuálisan kedvenc sorozata, a The Bear (A Mackó) tarolt a Golden Globe-on. Az egyik színész köszönetnyilvánítása során pedig az éttermi dolgozók ember feletti munkája került fókuszba.

Igaz, hogy a média jelenleg a The Bear (A Mackó) című sorozat főszereplőjének, Jeremy Allen White-nak szemet gyönyörködtető Calvin Klein kampányától hangos, azért a Golden Globe díjátadóról se felejtkezzünk meg:

A The Bear szereplőgárdája (jobb szélen Lionel Boyce)

Az FX nagy sikerű éttermi sorozata ugyanis három díjat is bezsebelt a január 7-i díjátadón, többek között a legjobb vígjáték díját is, igaz, a nézők többsége értetlenül áll a kategória felett, hiszen inkább drámáról van szó - írja az Eater.

A köszönetnyilvánítások során a cukrászt, Marcust játszó színész, Lionel Boyce megható beszédben köszönte meg a díjat a chicagói éttermi szektornak, kiemelve a COVID, az infláció és gazdasági válság által okozott nehéz időszakot, illetve a mindennapos elképesztő hajtást és stresszt.

Lionel Boyce beszéde

Köszönjük az egész éttermi szektornak. Igaz, mi csak napi néhány órára bújtunk a szereplők bőrébe évi pár hónapon keresztül, de nektek ez a valóságotok - minden viszontagságával együtt. Köszönjük, hogy befogadtatok minket

- mondta Boyce.

A sorozat harmadik évadának forgatása egyébként a hírek szerint nemsokára kezdődik, szintén Chicagóban.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...