Ebben a budapesti étteremben járt Arnold Schwarzenegger

Úgy tűnik világsztárok járják Budapest utcáit és legjobb éttermeit, ezúttal ugyanis Arnold Schwarzeneggert kapták lencsevégre a budai Déryné Bisztróban.

Pár hete osztottuk meg, hogy az ismert világsztár, Morgan Freeman Magyarországon van, és tiszteletét tette a Déryné Bisztróban, amit egy mosolygós fotón meg is örökített az étterem egyik dolgozója.

Nem kellett sokáig várni, hogy a neves budai étteremben újabb híresség tegye tiszteletét, ezúttal a magyarok nagy kedvence, a 77 éves Arnold Schwarzenegger sétált be hozzájuk, vélhetőleg a vendégek nagy meglepetésére. A látogatást természetesen ezúttal is mosolygós képen örökítette meg a bisztró:

A Terminátor rajongók készülhetnek, a városban bárhol felbukkanhat a színész, ha pedig ilyen barátságos, mint a fotón, talán mások is elcsíphetik egy közös kép erejéig.

Címlapkép: Getty Images / Ivan Apfel

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...