9+9 kajafotó, ami bizonyítja, hogy a valóság néha fényévekre van a reklámoktól

A gyorsétteremláncok reklámjaiban gyakran látunk étvágygerjesztő, szép ételeket, amikről aztán kiderül, hogy a valóságban lenne még mit javítani a tálalásukon.

Valószínűleg ti is jártatok már úgy, hogy fotó alapján megkívántatok egy ételt, de amikor megrendeltétek, jött a csalódás, mert sajnos nem volt olyan guszta az étel, mint a képen. Ezek a fotók az Egyesült Államokban készültek, de valószínűleg tudtok hozni kis hazánkból is hasonló példákat:

1.Taco Bell Quesalupa

Rengeteg hús és olvasztott sajt az első fotón, a másodikon szomorú, száraz taco egy kicsit mindennel megijesztve.

2. Subway-szendvics

Amikor fél napig a táskánkban marad a szendvics, akkor néz ki így, mint a második fotón.

3.Burger King Whopperrito

Kicsit túl sok színt nyomtak az első fotóra.

4. Pizza Hut - pepperonis pizza

A második fotón egy kicsit túl sokáig olvadt a sajt.

5. McDonald's - Big Mac

Mit gondoltok? Az alapanyagok ugyan azok, talán a tálalás lehetett volna egy kicsit más.

6. Five Guys burger

Szépen elrendezett alapanyagok és a kreatív káosz.

7. Cinnabon fahéjas csiga

A valóságban egy kicsit túltolták a cukormázat! :)

8. KFC kosár

Finom, ropogósnak tűnő csirke az első fotón, kicsit szottyos változat a másodikon.

9. Wendy's Baconator

Végülis, nincs is olyan nagy különbség a két fotó között. A bacon talán lehetne egy kicsit több és ropogósabb.

Ezeket olvastad már?

21 agyament fotó a közértből

Hogyan érintene, ha kibontanád kedvenc halacskás sós ropogtatnivalódat, és látnád, hogy a gép nem vágta ki rendesen a formákat. Nagyon beteg élelmiszerfotók jönnek, figyelj!

Nosalty

via Insider

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...