91 kilós fogyása után ez a férfi úgy néz ki, mint egy szuperhős

Napi 4-5 ezer kalóriát is képes volt megenni a 181 kilós férfi, aki egy fotó láttán döntött a változás mellett.

Denis Sevcsenko pár évvel ezelőtt még egyáltalán nem figyelt oda arra, hogy miket és mennyit eszik. A férfi rengeteg péksüteményt, gyorskaját és édességet fogyasztott, amit legtöbbször sörrel öblített le. Ennek az életmódnak meglett az eredménye, ugyanis az építőmunkásként dolgozó férfi a húszas évei közepére elérte a 181 kilót. Sokáig nem érdekelte a kinézete, kizárólag akkor zavarta egy kicsit, amikor szembesült azzal, hogy a boltokban kapható legnagyobb méretű ruhadarabok is kicsik rá. Az áttörés végül akkor jött el, amikor meglátott magáról egy fürdőben készült fotót – ekkor megutálta a testét. Ezután határozta el, hogy életmódot vált, és fogyókúrába kezd.

Először az étkezését reformálta át gyökeresen: kitiltotta a magas szénhidrát- és zsírtartalmú fogásokat, gyorsételeket, illetve a cukros üdítőket és az alkoholt, helyettük egészséges, alacsonyabb kalóriatartalmú ételekre és italokra váltott, a napi kalóriabevitelét pedig 1500-1700 közé szorította le.

A szigorú diétának köszönhetően folyamatosan veszített súlyából, egyre több energiája lett, aminek köszönhetően már az edzőterembe is le tudott járni. A teste fokozatosan formálódott a változások miatt, és teljesen beleszeretett a súlyzós edzésekbe.  

A kitartásának meglett az eredménye, ugyanis 90 kilótól sikerült megszabadulnia, és mára teljesen új ember lett. Elképesztő fogyása óta megnőtt az önbizalma, ami nem csoda, hiszen olyan testalkata van, akár egy szuperhősnek.


Még több inspiráló történet:

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...