91 évesen kezdett edzőterembe járni ez a bácsi

Nagyon meglepődtek a konditeremben dolgozók, mikor meglátták, hogy a nagypapa, aki szorgalmasan jár hozzájuk edzeni, elmúlt már kilencven éves!

Tavaly év elején döntött úgy az Alabamából származóLloyd, hogy edzeni kezd. A lelkes nagypapa heti három alkalommal jár le a terembe, immáron egy éve. A dolgozók előtt viszont csak nemrég vált egyértelművé, hogy elmúlt már 91 éves!

A konditerem annyira büszke volt a bácsira, hogy történetét azonnal megosztották hivatalos Facebook-oldalukon, ami futótűzként kezdett terjedni az interneten. A posztban egy képet is kitettek róla, és az adatlapját is megosztották, nehogy valakiben is kétely merüljön fel a korát illetően.

Lloyd egyébként azért állt neki ennyi idősen az edzésnek, hogy jobb formába lendüljön, és erősödjön a fizikuma, hiszen észrevette, hogy egyre nehezebb számára a hétköznapi feladatok ellátása. Kedvencei a súlyzós edzések és a futópad.

A nagypapa azt is megosztotta, hogy számára egykori édesapja a minta, aki ugyanezt az attitűdöt képviselte: nem ismert lehetetlent, és soha nem adta fel, még idős korában sem. Így Lloyd is eldöntötte, megőrzi az erejét, és tesz az egészségéért, amíg csak tud.

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Foxnews

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...