9 zöldséges leves megfázás ellen

Védekezz a megfázás ellen sok zöldséggel! Főzz belőlük melengető, finom leveseket! Most videós segítséget is adunk hozzájuk.

1. Sütőtökkrémleves

Gyors, finom, klasszikus - igazi melegítő, téli finomság.

A receptet itt találod.

2.Egyszerű tejfölös zöldbableves

A legegyszerűbb vajbableves - ahogy gyerekkorunkban megszoktuk.

A receptet itt találod.

3.Brokkolikrémleves baconchips-szel

A fogyókúrázók nagy barátja, de egy kis baconchips-szel a többiek is szívesen fogyasztják!

A receptet itt találod.

4. Betyár zöldbableves

A leves általában egy könnyed műfaj, ellenben a következő recepttel, ami egy igazán kiadós étel!

A receptet itt találod.

5.A legegyszerűbb borsóleves óriásnokedlivel

A borsólevest sokan készítik egy kis hússal - farháttal vagy szárnnyal. Ez egy egyszerű, húsmentes változat - szép nagy, kerek nokedlikkel.

A receptet itt találod.

6.Kínai csípős-savanyú leves

A kínai gyorsétkezdék sztárja megérkezett az otthoni konyhákba is! Kicsit csípős, kicsit savanyú, ez a mi kínai levesünk!

A receptet itt találod.

7.Frankfurti leves egyszerűen

A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.

A receptet itt találod.

8. Zellerkrémleves körtével

Finom, könnyed, krémes és gyorsan elkészíthető leves, ami diétába is jól illeszthető.

A receptet itt találod.

9.Klasszikus póréhagyma-krémleves

Villámgyors, melegítő, téli vacsora.

A receptet itt találod.

IRATKOZZ FEL A NOSALTY HIVATALOS YOUTUBE-CSATORNÁJÁRA, HOGY NE MARADJ LE A LEGFRISSEBB RECEPTVIDEÓKRÓL!

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...