1. PARADICSOM
Technikailag a paradicsom gyümölcs, nem zöldség.
2. ALMA
Az alma a rózsafélék családjába tartozik, csak úgy, mint a szilva vagy a körte, reggel pedig a kávé helyett élénkítő hatású. Több mint 7ezer féle alma van a világon!
3. TOJÁS
A tojásnak minden része ehető - igen, a héj is, hiszen tele kalciummal.
4. ANANÁSZ
Az ananász a szívélyes köszöntés nemzetközileg ismert szimbóluma, sőt, egyesek szerint ajándékozója azt üzeni vele: "Tökéletes vagy."
5. MÉZ
Fogyasztás után kb. 20 másodperccel bekerül a véráramba, hiszen a méhek által félig megemésztett, felöklendezett virágporról van szó.
6. CSOKOLÁDÉ
Régen fizetőeszköz volt, ha pedig vizsgák, megmérettetések előtt eszünk pár kockát, nő a koncentrációképességünk.
7. JÉGKRÉM
A jégkrémreklámokban sokszor krémes burgonyapürét használnak, hiszen az nem olvad!
8. RETEK
Ha főzöl némi retket, és a főzőlében rendszeresen megmosod a hajad sőt, a fejbőrbe is belemasszírozod, eltűnik a korpád!
9. BANÁN
A banánevés hasznos menstruációkor is (a kálium miatt), sőt, depresszió ellen is!
...és ezeket láttad már?
Ezeket olvastad már?
6 kaja, amit a Szex és New York hozott divatba
A világ - főleg nőkből álló felének - egyik kedvenc női sorozata, és bár rengetegen gyűlölik, tény, hogy stílusteremtő volt. De hogy még kajafronton is divatot indított...
Brecz JuditElképesztő fotók a konyhából!
Mindenkinek vannak erősségei és gyengeségei, ez tény, így kell elfogadnunk magunkat. De kik azok, akik képesek felgyújtani egy konyhát, és semmi keresnivalójuk a tűzhelynél?
Hering András9 meglepő kajatény a világból
Kilenc olyan meglepő tényre bukkantunk, melyek biztos, hogy az újdonság erejével hatnak majd rád is!
Országh Kitti13 fontos tény, amit a tojásról tudnod kell!
A tojás olcsó, finom, és változatosan elkészíthető. Tárolása könnyű, és bármihez hozzáadható alapanyag. De mielőtt feltörnéd, jobb, ha megtudsz róla pár nagyon fontos dolgot!
Hering András