9 szuperfinom mákos rétes az év első napjára
A rétesnél nem nagyon találni jobb desszertet az év első napjára. Együnk belőle sokat, és hosszúra nyújthatjuk a szerencsénket.
A rétesnél nem nagyon találni jobb desszertet az év első napjára. Együnk belőle sokat, és hosszúra nyújthatjuk a szerencsénket.
Ha egy isteni foszlós kalácsra vágyunk, méghozzá jó csokisan, akkor itt a tuti recept! Tej- és tojásmentes, így az érzékenyek is bátran fogyaszthatják!
Egy klasszikus süteményt, az almás pitét készítjük el teljesen vegán módon. Ebben a videóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készíthetsz szaftos, fűszeres tölteléket és ...
Ezzel a személyes aprósággal kedveskedtem ismerőseimnek/családtagjaimnak az újév alkalmából.
Ismét új spórolási lehetőségek várnak minden Tesco Clubcardos vásárlót. Íme az áruház 2025-ös újítása, melynek sokan örülnek majd.
NosaltySok érdekes információ kiderült a Világgazdaság cikkéből, mely a palackvisszaváltási trendeket elemezte, többek között az is, hogy miért nem előnyös szombaton megindulni a palackokkal valamely visszaváltó pontra.
NosaltyHa igaz, hogy az vagy, amit megeszel, akkor az is igaz kell, hogy legyen, hogy az ételek a kedvünkre, érzéseinkre, hangulatunkra is kihatnak. És így is van! Lássuk a legjobb hangulatjavítókat:
NosaltyKülönleges január húsmentes napi ajánlókkal, mindjárt három fogással! Jó étvágyat nektek mára is!
A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!
Minden év elején fény derül arra, mi lesz az aktuális legmenőbb, leghatékonyabbnak jósolt diéta, amit a tudatos életmódra nyitott, változtatni és fogyni óhajtók tömkelege kezd követni. Vajon 2025-ben melyik lesz ez?
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...