9 szuper leves másnapra 200 kcal alatt

Jólesik a meleg leves a másnapos gyomornak. Készítsétek el az alábbi 9 recept valamelyikét - akár már ma! Holnap már csak melegíteni kell!

Ha belehúztunk a szilveszteri buliba, jóleshet másnap a gyomrunknak egy finom, meleg leves. Elkészíthetjük őket akár már ma délután is, de holnap is gyorsan megvannak. Tálaljátok őket lencsesaláta elé, hogy az egészség és a gazdagság is biztosítva legyen az Újévben!

Összegyűjtöttem most nektek 9 ínycsiklandó levest, ráadásul - hogy ne hazudtoljam meg magam - adagonként kevesebb mint 200 kalória energiatartalommal.

Ezzel a gyűjteménnyel kívánok az Egészség rovat csapata nevében olvasóinknak

Békés, boldog új esztendőt!

2015-ben is várjuk egészségtudatos, lelkes látogatóinkat!

Bevásárolni azért ne felejtsetek el ma!

  1. 1.

    Fűszeres gombaleves

  2. 2.

    Káposztaleves

  3. 3.

    Görög citromos leves

  4. 4.

    Sajtos zöldségleves Pussycattól

  5. 5.

    Khmer házi leves

  6. 6.

    Almás-zelleres édesburgonya-leves

  7. 7.

    Savanyú-erős leves

  8. 8.

    Toszkán kelkáposztaleves

  9. 9.

    Üvegtésztás zöldségleves

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...