9 szaftos és gazdag egytálétel KÁPOSZTÁVAL, ami tökéletes lesz ebédre

A káposzta az őszi-téli időszak egyik legkedveltebb alapanyag. Fehér, savanyított változatával isteni és kiadós főételeket készíthetünk, amik után tuti a délutáni szunya.

  1. 1.

    Székelygulyás

  2. 2.

    Húsgombócos savanyú káposzta cserépedényben

  3. 3.

    Húsos paradicsomos káposzta

  4. 4.

    Pirított kelkáposzta kolbásszal

  5. 5.

    Húsgombócos savanyú káposzta

  6. 6.

    Tarhonyás káposzta

  7. 7.

    Káposztás-darálthúsos-serpenyő

  8. 8.

    Szoljánka Lizinka konyhájából

  9. 9.

    Lucskos káposzta Pogácsa konyhájából

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...