9 ötlet a húsvéti tormázáshoz

Nincs Húsvét frissen reszelt torma nélkül. Ne csak a sonka mellé kínáld, ízesíts vele más ételeket is. Idén legyenek parádés-tormás finomságok az asztalon!

Pár csepp könnyet szívesen ejtünk azért, hogy ebben az évben is legyen friss torma az asztalon. Sőt arra is van praktikánk, ha a tormakrém keverését sírás nélkül szeretnétek elvégezni! Szóval, legyen minél több ételben ebből a pikáns zöldségből. Akinek túl csípős, az csepegtessen rá ecetet és letakarás nélkül hagyja kicsit állni. A bátrabbak a reszelés után azonnal fogyaszthatják. Most egy-két új ötletet hoztunk, mibe keverjétek, hogyan használjátok még a tormát.

  1. 1.

    Húsvéti nyuszitál - Hidegtál 5.

  2. 2.

    Sírásmentes ecetes tormakrém

  3. 3.

    Céklás torma húsvétra

  4. 4.

    Tormás-citromos krumplisaláta

  5. 5.

    Lazac szendvics tormás túrókrémmel

  6. 6.

    Rántott palacsinta Marzocco konyhájából

  7. 7.

    Pikáns hajdinás gombócleves

  8. 8.

    Tehéntúrós kenegető

  9. 9.

    Tormakrémes-sonkás sült makaróni

Olvastad már?

Húsvéti sonka extrákkal

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...