Pár csepp könnyet szívesen ejtünk azért, hogy ebben az évben is legyen friss torma az asztalon. Sőt arra is van praktikánk, ha a tormakrém keverését sírás nélkül szeretnétek elvégezni! Szóval, legyen minél több ételben ebből a pikáns zöldségből. Akinek túl csípős, az csepegtessen rá ecetet és letakarás nélkül hagyja kicsit állni. A bátrabbak a reszelés után azonnal fogyaszthatják. Most egy-két új ötletet hoztunk, mibe keverjétek, hogyan használjátok még a tormát.
-
1.
Húsvéti nyuszitál - Hidegtál 5.
-
2.
Sírásmentes ecetes tormakrém
-
3.
Céklás torma húsvétra
-
4.
Tormás-citromos krumplisaláta
-
5.
Lazac szendvics tormás túrókrémmel
-
6.
Rántott palacsinta Marzocco konyhájából
-
7.
Pikáns hajdinás gombócleves
-
8.
Tehéntúrós kenegető
-
9.
Tormakrémes-sonkás sült makaróni