9 ötlet a húsvéti tormázáshoz

Nincs Húsvét frissen reszelt torma nélkül. Ne csak a sonka mellé kínáld, ízesíts vele más ételeket is. Idén legyenek parádés-tormás finomságok az asztalon!

Pár csepp könnyet szívesen ejtünk azért, hogy ebben az évben is legyen friss torma az asztalon. Sőt arra is van praktikánk, ha a tormakrém keverését sírás nélkül szeretnétek elvégezni! Szóval, legyen minél több ételben ebből a pikáns zöldségből. Akinek túl csípős, az csepegtessen rá ecetet és letakarás nélkül hagyja kicsit állni. A bátrabbak a reszelés után azonnal fogyaszthatják. Most egy-két új ötletet hoztunk, mibe keverjétek, hogyan használjátok még a tormát.

Olvastad már?

Húsvéti sonka extrákkal

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...