9 nagyon laktató tepsis HÚS, ami több napig is kitart

A tepsis húsok készüljenek bármilyen alapanyagból, különlegesen finomak, mert nagyon gazdag ízeket tudunk kihozni belőlük, és bár gyorsan fogynak, jut belőlük mindenkinek.

  1. 1.

    Pestos csirke Dukai Reginától

  2. 2.

    Gombás-sajtos tepsis hús újhagymával

  3. 3.

    Bazsalikomos-mozzarellás csirke

  4. 4.

    Sertéskaraj karamellizált hagymával

  5. 5.

    Sajtos csirkemell cukkinitakaróval

  6. 6.

    Roston sült tarja párolt kelbimbóval és édes steakburgonyával

  7. 7.

    Narancsos csirkecombok zsenge zöldségekkel sülve

  8. 8.

    Gyors spenótos csirkemell rengeteg sajttal

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!