A 9 legjobb gyorsétel otthon

Mást sem hallunk, csak hogy milyen egészségtelen a gyorskaja. Pedig ez nem feltétlenül igaz - otthon elkészítve nemcsak finom, de egészséges is lehet a kedvenc utcai ételünk!

Olyan nincs, hogy valaki ne szeretné a hamburgert, a pizzát vagy a gyors kínai tésztákat. Hogy ezek az ételek egészségtelenek, az pedig nem feltétlenül igaz. Amilyen alapanyagokból, és amilyen technikával elkészítik egyes helyeken, az bizonyára nem más, mint üres kalória - nem is kevés - , de semmi okunk arra, hogy kategorikusan elítéljük ezeket az ételeket, vagy kizárjuk őket az étrendünkből. Nem beszélve arról, hogy például az utcán magunkba nyomott pizza egy elképesztő finom étel, ami, ha megfelelő alapanyagokból készül jó technikával, akkor az égvilágon semmi baj nincs vele. Ha pedig nem visszük túlzásba, akkor ez nagyjából az összes többi gyorsételre igaz lehet. Sőt, mivel az utcán vásárolható ételek jó része izgalmas, távoli konyhákból érkezik, heti egy s.k. gyorskajával még a vacsorákat is változatosabbá tehetjük.

  1. 1.

    Karibi burger

  2. 2.

    Sütőben sült krumpli

  3. 3.

    Jamie Oliver pizzája

  4. 4.

    Igazi görög gyros házilag

  5. 5.

    Gong bao csirke

  6. 6.

    Gyors indiai vajas csirke

  7. 7.

    Magyaros kenyérlepény

  8. 8.

    Csirkés taco

  9. 9.

    Vietnami pho leves

Olvastad már?

Ilyen a világ legdrágább hamburgere

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...