9 mennyei húsétel, ami akár az ünnepi asztalra is kerülhet

Változatos húsokból válogattunk össze nektek fantasztikusan gazdag, szaftos húsételeket, amelyekkel elkezdődhet a konyhátokban - és a családi asztalnál is - az adventi időszak.

  1. 1.

    Almás sertésszűz

  2. 2.

    Hagymás rostélyos rozmaringos pürével

  3. 3.

    Serpenyőben sült karaj és a tökéletes burgonyapüré

  4. 4.

    Tökéletes rántott hús, petrezselymes parázskrumplival

  5. 5.

    Fokhagymás-baconös sült sertéscomb

  6. 6.

    Egyben sült karaj

  7. 7.

    Sajtos-tejfölös tepsis karaj

  8. 8.

    Csirkemell vadas mártással és zsemlegombóccal

  9. 9.

    Töltött csirkecomb

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...